Dagarna går så otroligt fort, nää, de verkligen kutar förbi och jag försöker "fånga dagen"! Jobb är jobb och alltid lika upplyftande. Det känns fantastiskt att vakna på morgonen, gärna på en måndag, och se fram emot att åka till jobbet. Det ni! Det är inte alla som kan skryta med.
Helgerna är ... tja, ägnade åt mat och Icci! Det märkliga med hela matlagandet är att jag sällan eller aldrig äter maten som jag lagar. Dvs att jag inte äter maten hemma, utan endast på jobbet. Jag lagar som en idiot, förpackar, fryser in och tar endast en påse nudlar till middag, eller kanske en ostbit med lite knäckebröd och ett skivat päron. Lite skumt, det inser även jag.
Förra helgen var ju skitkul! Då hade jag ju även en massa påskgäster, så då fick jag verkligen "go crazy", och med tanke på åtgången så var det en succé!
 |
Hummus, Tzatziki, Fava och Tirokafteri |
 |
En härlig zucchinipaj "Kolokithopita" |
 |
Minipaprikor fyllda med feta & mynta |
 |
Gigantes (stora bönor i tomatsås med en massa örter) |
 |
Sous vidat & vitlöksspäckat lamm med citron & olivolja |
 |
Sous vidat & vitlöksspäckat lamm med Chimmichurri |
Igår blev det en hel drös rätter....
 |
Oxrullader, Lamm med ugnspotatis & Ungersk Bulgogi med Basmatiris |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar